Leiderschap 2017-05-30T15:53:58+00:00

FAN-TASTISCH LEIDERSCHAP

(Bege)leiden van fans

Welke uitdagingen pakken we aan?

Wil je aan de slag met het leiderschap van jouw organisatie? Met ons programma Fan-tastisch leiderschap helpen we leidinggevenden op alle niveaus zichzelf én hun team(s) te empoweren zodat zij écht het verschil kunnen maken. Leidinggevenden geven zichzelf voor hun leiderschap gemiddeld een 8.6, medewerkers daarentegen geven hen met een 5.6 een krappe voldoende. Scoort jouw organisatie een dikke voldoende voor autoriteit van leiders in relatie tot autonomie van teams? En bereik je met het type leiderschap het maximale resultaat op het gebied van efficiency en engagement? Zijn leidinggevenden klaar voor een generatie Y die in 2020 naar verwachting 50 procent van de werkende beroepsbevolking uitmaakt?

Wat levert het programma Fan-tastisch Leiderschap op?

Hoe pakken we het programma Fan-tastisch leiderschap aan?

Het ontwikkelen van leiderschap d.m.v. ons programma Fan-tastisch Leiderschap wordt aan de hand van onze speciale ‘Bedenken, Bouwen en Borgen’ route in gang gezet, waarbij er handvatten worden gegeven om de verbetergebieden aan te pakken.

Voor wie is het leiderschapsprogramma?

Leidinggevenden op operationeel, tactisch of strategisch niveau, HR-adviseur(s), medewerker(s) opleiding & ontwikkeling.

Wat is wijsheid?

Krijg eerst en vooral je ambitie, kerncompetenties en KPI’s van de organisatie haarscherp door middel van het programma Fan-tastisch Richting geven. Afhankelijk van het niveau van – met name de operationeel – leidinggevende(n) een module ‘Basiskennis leiderschap’ inprogrammeren voordat wordt gestart met het High Impact Programma.

Welke drijvers binnen het Fan Flywheel worden aangepakt?

Terug naar het overzicht

Meer weten?

Neem dan contact op met onze Motivator Marthe van der Kint

  06 – 10 57 19 01      marthe@fanfactory.nl 

óf maak gebruik van onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder!

Voornaam

Email

Organisatie

Bericht